Субота, 20.04.2024, 11:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Покровська ЗОШ І-ІІ ступенів           



Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Психологічна служба

Головна » 2018 » Грудень » 4 » ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ
20:49
ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

             

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів активної життєвої позиції, суть якої полягає не стільки в тому, щоб терпіти чужий спосіб життя, поведінку, звичаї, почуття, думки, ідеї або вірування, але охоче визнавати та приймати поведінку, переконання і погляди інших людей, які відрізняються від своїх власних, з 12 по 16 листопада 2018 року в Покровській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ під девізом : «Любов виникає з любові: коли хочу, щоб мене любили, я сам перший люблю»

    Впродовж тижня робота школи була спрямована на розуміння необхідності

реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників освітнього процесу, створення ситуацій успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення тематичного тижня був насичений та різноманітний. Проведено бліц-опитування, тематичні конкурси, ігри та акції, години спілкування, круглі столи та бесіди на тему толерантності.

На великій перерві в актовій залі усі бажаючі змогли переглянути презентацію «Толерантність», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що в світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові , що толерантним, сьогодні, бути нелегко.

Всі бажаючі мали змогу отримати масу задоволень, прийнявши участь у селфі-акції «Подаруй світу усмішку» . Змістовним було вирощування «Дерева

толерантності», яке символізує собою життя, мудрість, духовну культуру людства - цей універсальний символ, який поєднує небо й землю, містить в собі силу й міць, — став основою для вираження почуттів, адже на нього діти клеїли власноруч підписані шаблони яблучок з підписаними рисами характеру, які притаманні лише толерантним людям. Таким чином, своїми руками ми будуємо своє життя!

  

  

Бліц-опитування «Найтолерантніший вчитель школи » відбувалось анонімно.

Кожен учень школи зміг обирати найтолерантнішого педагога, при умові, не

голосувати за свого класного керівника. Після підрахунку голосів перемогу отримала Рудоман Тетяна Іванівна – практичний психолог. Дуже сподобався початківцям арт-тренінг «Якого кольору толерантність?»

Підводячи підсумки, можна дійти до висновку, що протягом Тижня

діти навчились терпляче сприймати людей такими, якими вони є, не намагаються змінити в них те, що не подобається, цінують і визнають в

кожній людині особистість і поважають її думки, почуття, переконання,

незалежно від того, чи збігаються вони з їхніми.

         

/document/psiholog/plan_tizhdn_toler_2018.docx

Переглядів: 290 | Додав: Petrovich | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz